Skip to content

Credit: OMEGA

Ordet Chronoscope blander to traditionelle græske udtryk. "Chronos" betyder tid og "scope" betyder at observere. Værktøjet måler typisk varigheden mellem to punkter eller begivenheder.
OMEGAs forbløffende nye 43 mm Chronoscope udfører denne funktion smukt - og på flere niveauer.
For fans af OMEGAs legendariske urfamilie er der masser af unikke detaljer at nyde. Mest fremtrædende fængende urskiver trykt med tre timingskalaer.

OMEGA Chronoscope

TACHYMETER
Måler hastighed baseret på afstand
Kronoskopetet kan fortælle dig, hvor hurtigt du går, baseret på hvor langt du har rejst. Da skalaen måler den gennemsnitlige rejsetid mellem to specifikke punkter, gør det ingen forskel, om din rejse er i miles eller kilometer.

OMEGA Chronoscope TACHYMETER

TELEMETER
Måler afstand baseret på lydens hastighed. 
Med en simpel totrinsproces kan OMEGAs præcisionsværktøj fortælle dig præcis, hvor langt du er fra noget, der er synligt og hørbart, såsom et lyn.

PULSOMETER
Måler et menneskes hjerteslag. 
For langsomt, for hurtigt eller bare rigtigt? Takket være denne 30-puls-pr. Minut-skala kan du måle din egen eller andres hjerteslag.

DESIGN DNA
Heritage-inspireret
De nye Chronoscope -modeller hylder OMEGAs fortid med urskiver i det detaljerede "snegl" -design, der stod på mærkets kronograf armbåndsure fra 1940'erne. Det 20. århundrede gør det også markant på hvert urs bladformede hænder samt det "spiralformede" mønster, der elegant løber under de arabiske tal på urskiven.

OMEGA Chronoscope 1940

Værket
Synligt gennem safirkrystallet på bagsiden er det manuelle OMEGA Co-Axial Master Chronometer Caliber 9908 med et smukt finish. En fremtrædende funktion er designet af Chronoscope -broen. Genève bølger i arabesk, der starter fra balancehjulet i stedet for midten af ​​værket - den første for OMEGA.
For at forbedre urets gangreserve har OMEGA inkluderet to "barrels" med anti-slid Diamond-Like-Carbon belægning.
OMEGAs søjlehjulsmekanisme sikrer den nøjagtige drift af Kronoskopets flere funktioner.

Som en certificeret Master Chronometer har uret bevist dets styrke under de hårdeste betingelser, efter at de er kommet frem fra branchens strengeste tests, fastsat af Swiss Federal Institute of Metrology (METAS).

OMEGA Chronoscope urværk


MODELLERNE
Rustfrit stål
Der er lanceret seks 43 mm modeller i poleret børstet rustfrit stål. To modeller med sølvfarvede urskiver og blå subdials. To modeller med blå urskiver og rhodinerede visere.
To modeller med sølvfarvede urskiver og sorte subdials - bedre kendt som OMEGAs berømte "Panda" urskive - med sorte visere.

OMEGA Chronoscope blå skive

Alle urskiver med arabiske tal.
Anodiserede aluminiumsringe i blå eller sort. Valg af læderremme med nyt stålspænde eller attraktive armbånd i rustfrit stål.

Rem og lænke
Den nye kollektion tilbyder læderremme i blå, brun eller sort - som har mikroperforeringer, der afslører et rødt gummiinteriør. Remspænderne har et Ω-tegn. Til brugere, der foretrækker et overordnet metallisk look, der er poleret børstet stållænkemed OMEGAs patenterede komfortfrigørelsessystem, der kan justeres i to positioner. Størrelsen er 21 mm mellem hornene og 16 mm ved spændet.

OMEGA Chronoscope lænke

MODELLERNE
Bronze guld
Der er lanceret én model i OMEGAs eksklusive bronzeguld.
Oxideret bronze urskive med speciel patina finish - og opaline sølvfarvede subdial.
Poleret brun keramisk bezelring med tachymeterskala i “vintage” emalje - endnu et nyt OMEGA-design.
Bladformede horn og arabiske tal med Bronze Gold PVD-belægning.
Brun læderrem med poleret sandblæst guldguldspænde.

OMEGA Chronoscope bronze/gold

Mere om materialet
Bronze Gold, en enestående legering beriget med ædle elementer såsom 37,5% guld samt palladium og sølv, leverer en smuk blød pink nuance og tilbyder uforlignelig korrosionsbestandighed.

OMEGA Bronze/gold

popular-article
Komplikationer og ikoniske designs: otte nyheder, der viser Patek Philippes fortræffelighed.
popular-article
Eksklusive brugte ure
popular-article
Patek Philippe Nautilus - One of the world’s costliest watches is made of steel
popular-article
GENFØDELSEN AF ET SCHWEIZISK UR-IKON