Arrow
Arrow
Slider

Longines

Som et af den schweiziske urindustris ældste mærker har Longines gennemgået en fantastisk udvikling siden grundlæggelsen i 1832. Konstruktionen af de første lommeure førte med tiden til udviklingen af præcise flyinstrumenter og sidenhen til frembringelsen af ultratynde armbåndsure, som Longines fortsat er særlig kendt for.

Longines er synonymt med nytænkning gennem tradition og den moderne kollektion appellerer i særlig grad til den kvalitets- og prisbevidste værdsætter af schweizisk urfremstilling.

Longines bestseller til kvinderne er Dolce Vita serien, der på elegant vis gør "livet sødt". Særlig attraktiv er de kvadratiske modeller med diamanter, der funkler på de kvinder, der bærer dem. De runde Dlle Vita modeller er et nyt fristende alternativ, og samtlige modeller fås i flere størelser og varianter. Et nyt skud på stammen er Evidenza serien, der med sin let buede form trækker på de bedste designtraditioner fra 1920'erne og er blevet en kæmpesucces internationalt. Det forstår man let, når man betragter modellen på nærmeste hold. Bare urskiven i sig selv er et smykke.

Den klassiske linie er et gennemgående træk i kollektionen, men krones i særlig grad af La Grande serien, der rummr de berømte ultratynde modeller. Det er forfinet og smukt på sin helt egen måde og berettiger om noget Longines varemærke: Elegance is an attitude.

Link til Longines hjemmeside

1-75 of 86

Side:
  1. 1
  2. 2

1-75 of 86

Side:
  1. 1
  2. 2