Arrow
Arrow
Slider

Rado

Rado er et unikt og futuristisk schweizer-design i en klasse helt for sig selv. Rado benytter som et af de få schweiziske urmærker udelukkende ridsefri materialer som tungsten og safirglas samt ultrahårde keramiske materialer af samme type, som benbyttes af rumfartsindustrien.

Det unikke materialevalg bevirker, at urene er konstrueret til at udkonkurrere selve tiden, og det omgærder Rado med en særlig karisma, der er ulig alle andre schweizerure.

Grundstenen til Rao's succes blevlagt i 1962, da modellen DiaStar lanceredes som verdens første ridsefri ur, og sidenhen er kollektionen blevet udvidet med elegante modeller i et karakteristisk formsprog, hvor det essentielle er i fokus.

De rene linier, "less is more", er ledestjernen, og Rado har umiskendeligt fået inspiration fra samme kilder, som har skabt de bedste formgivere på den danske designhimmel. Dette betyder, at mange på vore breddegrader har en særlig interesse for Rado.

Vigtigst af alt er den teknologiske innovation i materialer omsat til elegante designs, der henvender sig til begge køn i kraft af den særlige omtanke, formgivningen viser for de behov, som urene skal opfylde hos den enkelte.

De brilliantbesatte modeller er yndet af kvinden, der ønsker et ur såvel som et smykke, mens de maskuline modeller med eksempelvis teknologisk finesse i form af multifunktion med dag, dato, alarm, anden tidszone og kronograf, der alene betjenes ved hjælp af urets krone, er en sikker favorit hos manden med sans for det tekniske.

Link til Rados hjemmeside

68 vare(r)

68 vare(r)