Arrow
Arrow
Slider

Tag Heuer

Synonymt med tidtagning i motorsport er TAG Heuer et af de stærkeste mærker indenfor sportsure i prestigeklassen. Det er ure lavet til en aktiv livsstil, hvad enten det r høj fart, dykning eller andet, der trækker. Den schweiziske sans for omhyggelighed afspejler sig både i urværkernes høje kvalitet og den kreative formgivning.

Et af de meget kendte TAG Heuer designs er Monaco, som blev udødeliggjort af skuespilleren Steve McQueen og stadig er et meget eftertragtet ur.

Senere har TAG Heuer lanceret adskillige modeller i Carrera-serien, med forskellige komplikationer drevet af egenudviklede værker af meget høj kvalitet.

For dem der færdes meget i det våde element har man et stort udvalg i Aquaracer-serien, både med og uden kronograf, og vandtætte helt ned til 500m.

Formula 1-serien er også et spændende tilbud til dem, der lever et aktivt liv. Urene er med skruekrone og vandtætte til 200m og fås både med og uden kronograf. Det er nogle særdeles attraktive ure, som reelt er uden konkurrence i deres prisleje.

Til kvinderne har TAG Heuer ligeledes et stort udvalg af sportsure i højkvalitet og forskellige størrelser. Her er der også mulighed for at vælge nogle af modellerne med brilliantbesætning, så man får et smykkeur uden at sætte de sportslige kvaliteter over styr.

Link til Tag Heuers hjemmeside

66 vare(r)

66 vare(r)